O nama

Tvrtka je registrirana kod Trgovačkog suda u Zagrebu 1996. godine kao društvo s ograničenom odgovornošću i u privatnom je vlasništvu. Osnovna djelatnost tvrtke su knjigovodstveni i računovodstveni poslovi, porezno savjetovanje i revizija, te savjetovanje u vezi s poslovanjem i upravljanjem tvrtkama.

Imajući u vidu dinamičan razvoj poslovnih subjekata na teritoriju Republike Hrvatske, tvrtka Bomaco d.o.o. naročitu pažnju posvećuje davanju kvalitetnih poslovnih usluga iz područja: Računovodstva i knjigovodstva, poreznog savjetovanja, organizacije suvremenog načina poslovanja osobito računovodstvenog informacijskog sustava, analiza i kontrola poslovanja, revizije, planiranja, naročito izradu poslovnih planova i investicijskih studija.

U skladu s time otvoreni smo za sve vrste poslovne suradnje koju od nas traže i očekuju poslovni partneri u vezi stalnih promjena zakonskih propisa i uvjeta poslovanja velikih i malih trgovačkih društava i drugih poduzetnika.

Usluge našim klijentima pružamo pod stručnim vodstvom diplomiranog ekonomiste sa zvanjem ovlaštenog revizora s višegodišnjom praksom na poslovima financija, računovodstva, revizije, poreznog savjetovanja, organizacije poslovanja, analize i kontrole poslovanja.

Za sve informacije, upite, razjašnjenja s punim povjerenjem obratite nam se putem e-maila, telefon-faksa ili pismeno na adresu tvrtke.

Početna O nama Usluge Kontakt
© Bomaco 2007